Strawberry Pancake
Ingredients:
500gm BWY Pancake Mix
165gm eggs
375gm milk
2tbsp Hero Strawberry Jam
Bahan:
500gm Adunan Pancake BWY
165gm telur
375gm susu
2tbsp Jem Strawberi Hero
材料:
500克 BWY松饼预拌粉
165克 鸡蛋
375克 牛奶
2汤匙 草莓酱
Method:
Combine pancake mix, eggs and milk in a bowl and beat at high speed for 1-2 minutes.
Pour 1/4 cup of batter into a preheat non-stick pan.
Grill until bottom turns golden brown (or until the rim starts to dry), flip over the pancake and leave the other side to grill until golden brown.
Serve with strawberry jam.
Cara Membuat:
Campurkan adunan pancake, telur dan susu dalam satu mangkuk besar, dan pukul pada kelajuan tinggi selama 1-2 minit.
Tuangkan 1/4 cawan adunan ke kuali panas yang tidak melekat.
Biarkan sehingga bawahnya berwarna keemasan (atau sehingga keliling tepinya mulai kering), terbalikkan pancake dan masak sehingga warna keemasan.
Hidangkan pancake Bersama dengan jem strawberi.
做法:
把松饼预拌粉,鸡蛋以及牛奶放入一个大碗里,使用打蛋器以快速度搅拌1-2分钟。
在一个预热的平底不粘锅,倒入1/4杯的松饼糊。
慢火煎至松饼底部呈金黄色(或表面开始冒小泡泡),即可翻面再煎至金黄色。
把草莓酱涂在松饼上,趁热享用。