Steamed Brownies
Ingredients:
170gm Echte Boter butter
270gm fine granulated sugar
3 nos eggs
270ml milk
520ml BWY Steam Brownies Mix
170gm BWY Dark Compound Coins (melt chocolate by double-boiling method)
Bahan:
170gm Mentega Echte Boter
270gm gula halus
3 biji telur
270ml susu
520gm Adunan Brownie Kukus BWY
170gm BWY Dark Compound Coins (cairkan secara double-boiling)
材料:
170克 牛油
270克 幼糖
3颗 鸡蛋
270毫升 牛奶
520克 蒸布朗尼预拌粉
Method:
Cream butter and sugar until light and fluffy.
Add eggs, one at a time and cream until well combined.
Slowly add in Steam Brownies Mix alternately with milk until well combined.
Pour mixture into a greased and lightly floured 9” round baking pan.
Steam for 1 hour.
Cool the brownies.
Spread the melted chocolate over the brownies.
Cara membuat:
Putar mentega dan gula sehingga kembang.
Tambahkan telur satu per satu dan putar sehingga rata.
Tambahkan Adunan Brownie Kukus secara perlahan-lahan dan berselang dengan susu sehingga sebati.
Tuangkan adunan ke dalam tin pembakar 9” bulat yang telah disapu mentega dan ditaburkan sedikit tepung.
Kukus selama 1 jam.
Biarkan brownie sejuk.
Tuangkan dengan coklat cair ke atas brownie.
做法:
把牛油和糖打发。
把鸡蛋一个一个加入搅拌均匀。
轮流加入蒸布朗尼预拌粉和牛奶,然后继续搅拌均匀。
把面糊倒入已涂上一层牛油和撒上一些面粉的9“圆形烤盘。
水烧开后,把面糊放入锅中蒸1小时。
蒸好后,让布朗尼放在一旁直到凉透。
把溶化好巧克力倒在蛋糕上。