Steamed Brownies
Ingredients:
- 170gm Echte Boter butter
- 270gm fine granulated sugar
- 3 nos eggs
- 270ml milk
- 520ml BWY Steam Brownies Mix
- 170gm BWY Dark Compound Coins (melt chocolate by double-boiling method)
Bahan:
- 170gm Mentega Echte Boter
- 270gm gula halus
- 3 biji telur
- 270ml susu
- 520gm Adunan Brownie Kukus BWY
- 170gm BWY Dark Compound Coins (cairkan secara double-boiling)
材料:
- 170克 牛油
- 270克 幼糖
- 3颗 鸡蛋
- 270毫升 牛奶
- 520克 蒸布朗尼预拌粉
Method:
- Cream butter and sugar until light and fluffy.
- Add eggs, one at a time and cream until well combined.
- Slowly add in Steam Brownies Mix alternately with milk until well combined.
- Pour mixture into a greased and lightly floured 9” round baking pan.
- Steam for 1 hour.
- Cool the brownies.
- Spread the melted chocolate over the brownies.
Cara membuat:
- Putar mentega dan gula sehingga kembang.
- Tambahkan telur satu per satu dan putar sehingga rata.
- Tambahkan Adunan Brownie Kukus secara perlahan-lahan dan berselang dengan susu sehingga sebati.
- Tuangkan adunan ke dalam tin pembakar 9” bulat yang telah disapu mentega dan ditaburkan sedikit tepung.
- Kukus selama 1 jam.
- Biarkan brownie sejuk.
- Tuangkan dengan coklat cair ke atas brownie.
做法:
- 把牛油和糖打发。
- 把鸡蛋一个一个加入搅拌均匀。
- 轮流加入蒸布朗尼预拌粉和牛奶,然后继续搅拌均匀。
- 把面糊倒入已涂上一层牛油和撒上一些面粉的9“圆形烤盘。
- 水烧开后,把面糊放入锅中蒸1小时。
- 蒸好后,让布朗尼放在一旁直到凉透。
- 把溶化好巧克力倒在蛋糕上。