Pineapple Cheese Tart
Ingredients:
Tart:
- 400gm BWY Pineapple Tart Mix
- 40gm Mama Lena Parmesan Cheese (grated)
- 250gm Echte Boter Butter (salted)
- 2nos egg yolk
- 2tbsp milk
Cheese Filling:
- 500gm Cottura Cream Cheese
- 80gm Echte Boter Butter (salted)
- 70gm castor sugar
- 15gm corn flour
- 2nos egg
- 100gm whipping cream
- 100gm plain yoghurt
- 350gm pineapple paste
Bahan:
Tart:
- 400gm Adunan Tart Nenas BWY
- 40gm serbuk parmesan Mama Lena
- 250gm Mentega Echte Boter (bergaram)
- 2biji telur kuning
- 2sudu besar susu
Inti Keju:
- 500gm Keju Krim Cottura
- 80gm Mentega Echte Boter (dengan garam)
- 70gm gula kastor
- 15gm tepung jagung
- 2biji telur
- 100gm krim putar
- 100gm yogurt
- 350gm pes nenas
材料:
塔皮材料:
- 400克 BWY黄梨塔预拌粉
- 40克 磨碎帕默森芝士
- 250克 Echte Boter有盐牛油
- 2颗 鸡蛋黄
- 2大匙 牛奶
芝士馅材料:
- 500克 Cottura奶油奶酪
- 80克 Echte Boter有盐牛油
- 70克 细沙糖
- 15克 玉米粉
- 2颗 鸡蛋
- 100克 淡奶油
- 100克 酸奶
- 350克 黄梨陷
Method:
- Whisk the butter until light and fluffy, add in egg yolk, mix well.
- Add in BWY Pineapple Tart Mix and parmesan cheese gradually until a soft dough is formed. Divide into 30gm each, press the dough into tart mould with your fingers, trim and flute the edge, prick holes at bottom crust with a fork.
- Bake it in a preheated oven, at 180°C for 14-15 minutes, set aside.
- Whisk cream cheese, butter and sugar until light and fluffy, add in corn flour and mix well.
- Add in eggs in 3 times, then add in whipping cream and yoghurt gradually and mix well. Lastly, add in pineapple paste and mix well.
- Pour the filling into tart shells, bake at 180°C for 15 minutes, remove from oven, brush a thin layer of egg wash on top of the filling and bake for another 5 minutes.
- Cool the tart for 1 hour and chill it in the fridge for 3 hours.
Cara Membuat:
- Pukul mentega sehingga kembang, masukkan telur dan gaul sebati.
- Masukkan Adunan Tart Nenas BWY dan serbuk parmesan perlahan-lahan sehingga menjadi doh yang lembut. Bahagikan doh kepada 30gm, tekankan doh ke dalam acuan dan cucuk doh itu dengan garpu.
- Bakar di dalam ketuhar yang telah dipanaskan pada 180°C selama 14-15 minit. Ketepikan.
- Pukul keju krim, mentega, dan gula sehingga kembang, masukkan tepung jagung dan gaul sehingga sebati.
- Masukkan telur dan gaul sehingga sebati, masukkan krim putar dan yogurt perlahan-lahan dan gaul sehingga sebati. Akhirnya, masukkan pes nenas dan gaul sehingga sebati.
- Tuangkan adunan keju krim ke dalam tart, bakar pada 180°C selama 15 minit. Keluarkan dan sapukan tart dengan telur (egg wash) dan bakar selama 5 minit.
- Biarkan tart sejuk selama 1 jam dan simpan di dalam peti sejuk selama 3 jam.
做法:
- 把牛油切成小块然后打发呈乳白状。加入鸡蛋黄搅拌均匀。
- 慢慢加入黄梨预拌粉和芝士碎,混合成软面团,把面团取出约30克,用拇指均匀的按压在塔模内,多余的面团用切面刀切掉,然后在塔皮底部用叉子叉一些洞。
- 送入预热烤炉里,以180℃烘烤14-15分钟,然后拿出来放凉。
- 把奶油奶酪,牛油,以及糖打发至顺滑。然后加入玉米粉搅拌均匀。
- 分3次加入鸡蛋,然后慢慢加入淡奶油和酸奶搅拌均匀。 最后,加入黄梨陷搅拌均匀。
- 把芝士液倒入烤好的塔皮里,送入烤炉以180℃烘烤15分钟至芝士馅凝固,然后取出,在之塔表面刷上一层蛋黄液,再烤5分钟。
- 烤好后放凉约1小时,然后再放入冰箱至少3小时,即可享用。