Ice-Cream
Ingredients:
150gm BWY Ice Cream Mix
420gm Meadow Fresh UHT Full Cream Milk (cold)
Bahan :
150gm Adunan Ais Krim BWY
420gm Susu UHT Penuh Krim Meadow Fresh (sejuk)
材料 :
150克 BWY冰淇淋预拌粉
420克 Meadow Fresh全脂牛奶 – 冷
Method:
Mix ice cream mix with cold milk.
Whip at high speed for 4-5 minutes until smooth and light (approximately 2.5 – 3 times of original volume).
Pour the ice cream mixture into a container and freeze for at least 4 hours before serving.
Cara Membuat:
Campurkan adunan ais krim dengan susu penuh krim sejuk.
Pukul laju selama 4-5 minit sehingga lembut dan ringan (kira-kira 2.5 kali ganda isi kandungan).
Tuangkan campuran ke dalam bekas, tutup dan bekukan selama 4 jam.
做法:
先将冰牛奶和预拌粉加入搅拌缸中。
以快速搅拌4-5分钟,打发至体积膨松滑顺。(又或者大于原体积的2.5倍)
把面糊倒入容器中,冷冻大约4小时即可食用。