German Cream Cheese Bun
Ingredients:
350gm Aichermühle White Wheat Flour
150gm Aichermühle Wholemeal Spelt Flour
20gm Aichermühle Rye Sourdough
30gm Echte Boter Butter
10gm salt
30gm molasses sugar
7.5gm Eagle Instant Dry Yeast
350gm water +/-
350gm Cottura Cream Cheese
70gm dried cranberries
Bahan:
350gm Tepung Gandum Putih Aichermühle
150gm Tepung Gandum Wholemeal Aichermühle
30gm Mentega Echte Boter
10gm garam
30gm gula molase
7.5gm Yis Kering Segera Eagle
350gm air +/-
350gm Keju Krim Cottura
70gm kranberi kering
材料:
350克 Aichermühle 面粉
150克 Aichermühle 斯佩耳特小麦
20克 Aichermühle 黑全麦天然酵母粉
30克 Echte Boter 无盐牛油
10克盐
30克糖蜜 (molasses sugar)
7.5克 Eagle 即溶酵母
350克 水+/-
350克 Cottura奶油奶酪
70克 蔓越莓干
Method:
Put all ingredients in a bowl, mix using low speed for 6 minutes and medium speed for 4 minutes.
Remove dough from bowl and rest for 30 minutes at room temperature.
Divide the dough into 7 pieces (about 120gm each), roll into round shape and rest for 30 minutes.
Flatten the dough and wrap with 50gm of cream cheese and 10gm of cranberries. Mould it into round shape and give 8 cuts to form and floral shape.
Place the dough to proof momentarily as a final fermentation process for 75 minutes at 32°C.
Dust the dough with flour and place whole almond atop as decoration (optional).
Bake for 21 minutes in a preheated oven at 200°C.
Cara Membuat:
Masukkan semua bahan ke dalam mangkuk, uli lebih kurang 6 minit dengan kelajuan rendah dan 4 minit dalam kelajuan sederhana.
Keluarkan doh dari mangkuk pengadun dan rehatkan selama 30 minit pada suhu bilik.
Bahagikan doh kepada 7 bahagian (kira-kira 120gm setiap satu), bulat dan rehatkan ia selama 30 minit.
Ratakan doh, balut dengan 50gm krim keju dan 10gm kranberi. Bulatkan dan potong 8 hirisan untuk membentuk bunga.
Rehatkan doh selama 75 minit pada suhu 32°C.
Untuk hiasan, taburkan tepung dan kacang almond di atas.
Bakar selama 21 minit dalam ketuhar yang telah dipanaskan pada suhu 200°C.
做法:
把全部材料放入搅拌盆里,以低速搅拌约6分钟,然后转中速搅拌4分钟。
把面团从搅拌盆拿出,然后以室温休面30分钟。
把面团分成7份(每份约120克),揉成小圆团,然后用布盖起来。休面30分钟。
把面团擀平,然后包上50克的奶油奶酪和10克的蔓越莓干。搓成圆团,然后把面包切成八瓣(中间不要切断)成花形。
把面团放在温度约32°C的地方,发酵75分钟。
在面团表面撒上一些粉然后在中间放上一颗杏仁作装饰。
把面团放入预热烤箱, 以200°C 烘烤21分钟。