Fruits Konnyaku Jelly

Ingredients:
- 20gm BWY Konnyaku Powder
- 1 tin BWY Fruit Cocktail
- 1000ml water
Bahan:
- 20gm BWY Serbuk Konnyaku
- 1 tin Koktail Buah BWY
- 1000ml air
材料:
- 20克 BWY蒟蒻粉
- 1罐 BWY什锦水果
- 1000毫升 清水
Method:
- Drain the syrup from the fruits, set aside.
- Pour konnyaku powder and water into a pot. Turn on heat and stir liquid till powder dissolved with a hand whisk.
- Arrange the fruits inside the konnyaku moulds. Pour the liquid mixture to reach half of the moulds and come back to fill the moulds until it reach the top.
- Let them cool down to room temperature before storing into the fridge for chilling.
- Turn the konnyaku moulds upside down, lightly press the moulds to push the jelly out to serve.
Cara Membuat:
- Tapis sirap dari buah-buahan, ketepikan.
- Masukkan serbuk konnyaku dan air ke dalam periuk. Panaskan dan kacau sehingga serbuk cair sepenuhnya.
- Susun buah-buahan di dalam acuan. Tuangkan campuran cecair sehingga separuh dan kembali isikan sepenuhnya.
- Biarkan ia sejuk ke suhu bilik sebelum simpan ke dalam peti sejuk.
- Keluarkan konnyaku jeli dari acuan dan hidangkan.
做法:
- 把水果罐头里的果肉取出备用。
- 在一个锅中,放入蒟蒻粉以及清水。以小火慢慢煮至蒟蒻粉完全融化。
- 水果备好然后平均放入模型里。将蒟蒻果冻液倒入模具约一半满,待表面略干,把蒟蒻果冻液倒入模具至满。
- 让蒟蒻果冻放凉,然后才把蒟蒻果冻放入冰箱冷藏。
- 把蒟蒻果冻从模具取出,即可享用。