Chocolate Marshmallow
Ingredients:
- 500gm BWY Dark Compound Chocolate
- 30gm cocoa butter
- 250gm marshmallow
- 100gm coloured chocolate rice
- 1 pack lollipop stick
Bahan:
- 500gm Kompaun Coklat Gelap BWY
- 30gm Mentega Coklat
- 250gm marshmallow
- 100gm coklat rice berwarna
- 1 pek batang lolipop
材料:
- 500克 黑巧克力
- 30克 可可油
- 250克 棉花糖
- 100克 巧克力针
- 1包 棉花糖棒
Method:
- Melt chocolate and cocoa butter in a bowl with microwave, oven or by double-boiling.
- Push a lollipop stick into a marshmallow about half way in.
- Dip into the melted chocolate, allow the excess to drip off then dip into the coloured rice for decoration.
- Put into a tall glass to set. Repeat with each marshmallow.
Cara membuat:
- Cairkan coklat dan mentega coklat dengan menggunakan microwave, ketuhar atau keadeah double boiling.
- Cucuk marshmallow dengan batang lolipop.
- Celupkan marshmallow ke dalam coklat yang telah dicairkan, dan taburkan coklat rice untuk hiasan.
- Biarkan marshmallow yang disalut coklat sejuk sehingga menjadi keras
做法:
- 把巧克力和可可油隔水煮溶,搅拌均匀后熄火。
- 把棉花糖先用棒子插好並排列在盤子上。
- 將棉花糖沾滿巧克力,並在頂端沾上巧克力针。
- 将巧克力放置一旁待巧克力完全凝固