Chocolate Lava Cream Cheese Tarts

Ingredients:
- 226gm Cottura Cream Cheese
 - 500gm BWY Chocolate Lava Cake Mix
 - 200gm eggs
 - 180gm Ausicows Butter (melted)
 - 150ml Meadow Fresh UHT Full Cream Milk
 - 24pcs BWY Tart Shell (big)
 
Bahan:
- 226gm Keju Krim Cottura
 - 500gm Adunan Kek Lava Coklat BWY
 - 200gm telur
 - 180gm Mentega Ausicows (dicairkan)
 - 150ml Susu UHT Penuh Krim Meadow Fresh
 - 24biji Tempurung Tart BWY (besar)
 
材料:
- 226克 Cottura奶油奶酪
 - 500克 巧克力熔岩蛋糕预拌粉
 - 200克 鸡蛋(约4颗)
 - 180克 Ausicows牛油 (融化)
 - 150毫升 Meadow Fresh全脂牛奶
 - 24粒 蛋挞皮(大)
 
Method:
- Beat cream cheese until soften creamy texture and set aside.
 - Next, beat cake mix, eggs, butter & milk with medium speed approximately 3-4 minutes until well incorporated and then add in cheese mixture until well combined.
 - Pour mixture into tart shells, 3/4 full.
 - Bake in a preheated oven at 210°C for about 6-8 minutes.
 - Ready to serve warm.
 
Cara Membuat:
- Putar keju krim sehingga berkrim, ketepikan.
 - Kemudian, campurkan adunan kek lava, telur, mentega dan susu dengan kelajuan sederhana selama 3-4 minit, kemudian masukkan keju krim dan gaul sehingga sebati.
 - Tuangkan adunan ke dalam tempurung tart sehingga 3/4 penuh.
 - Bakar di dalam ketuhar yang telah dipanaskan pada suhu 210°C selama 6-8 minit.
 - Hidangkan semasa masih panas.
 
做法:
- 用打蛋器把奶油奶酪搅拌至顺滑,搁置一旁。
 - 然后在另一个搅拌盆里,用中速度把蛋糕预拌粉,鸡蛋,牛油和牛奶搅拌均匀,约3-4分钟,然后加入打发好的奶油奶酪,继续搅拌至均匀顺滑。
 - 把面糊倒入准备好的蛋挞皮里,约3/4满。
 - 把挞放入预热烤箱中,以210°C烘烤6-8分钟。
 - 趁热享用。