Blueberry Muffin

Ingredients:
- 570gm BWY Blueberry Muffin Mix
 - 200gm eggs (weight without shell)
 - 180gm oil
 - 120ml water
 - 60gm dried blueberries
 
Bahan:
- 570gm Adunan Mufin Blueberi BWY
 - 200gm telur (ditimbang tanpa kulit)
 - 180gm minyak
 - 120ml air
 - 60gm blueberi kering
 
材料:
- 570克 BWY蓝莓杯子蛋糕预拌粉200克 鸡蛋(去壳重量)
 - 180克 油
 - 120毫升 水
 - 60克 蓝莓干
 
Method:
- Place blueberry muffin mix, eggs, oil and water into a bowl and mix until just combined.
 - Add in dried blueberries and mix well.
 - Spoon mixture into muffin cup until 3/4 full.
 - Bake at preheated oven at 190°C for 25 minutes.
 
Cara Membuat:
- Masukkan adunan mufin blueberi, telur, minyak dan air ke dalam bekas dan kacau sehingga sebati.
 - Masukkan blueberi kering dan gaul sebati.
 - Tuangkan adunan ke dalam cawan mufin sehingga 3/4 penuh.
 - Bakar di dalam ketuhar yang telah dipanaskan pada suhu 190°C selama 25 minit.
 
做法:
- 把蓝莓杯子蛋糕预拌粉,鸡蛋,油以及水倒入碗里搅拌均匀。
 - 然后加入蓝莓干搅拌均匀。
 - 把面糊倒入纸杯至3/4满。
 - 把蛋糕放入预热烤箱以190 °C烘烤25分钟。