BWY HOLDINGS SDN BHD (1108277-W)
No. 22, Jalan Anggerik Mokara 31/44
Kawasan Industri Kota Kemuning
40460 Shah Alam, Selangor, MALAYSIA.

+603 5525 1000
hello@bakewithyen.my

Search

Blueberry Cream Cheese Bomboloni

Ingredients:

Prepare for Doughnut:

  • 500gm BWY Doughnut Mix
  • 11gm Eagle Instant Dry Yeast
  • 1nos egg
  • 200ml cold water
  • 60gm Ausicows Butter

Prepare for Filling:

  • 226gm Cottura Cream Cheese (soften at room temperature)
  • 220gm Fruttose Blueberry Pie Filling and Topping

Prepare for Frying:

  • FryMax 100% Pure Coconut Oil

Bahan:

Untuk Donat:

  • 500gm Adunan Donat BWY
  • 11gm Yis Segera Kering Eagle
  • 1 biji telur
  • 200ml air sejuk
  • 60gm Mentega Ausicows

Untuk Inti:

  • 226gm Keju Krim Cottura (dilembutkan)
  • 220gm Inti Blueberri Fruttose

Untuk Menggoreng:

  • Minyak Kelapa FryMax

材料:

准备甜甜圈:

  • 500克 BWY甜甜圈预拌粉
  • 11克 Eagle即溶酵母
  • 1颗 鸡蛋
  • 200毫升 冷水
  • 60克 Ausicows牛油

准备焦糖饼干陷:

  • 226克 Cottura 奶油奶酪
  • 220克 Fruttose蓝莓陷

准备油炸:

  • FryMax纯椰子油

Method:

  1. Combine BWY Doughnut Mix, instant yeast, egg and water, beat using dough hook for 2 minutes.
  2. Add in butter and knead until dough is well developed.
  3. Cover the dough with damp cloth and rest for 10 minutes.
  4. Divide the dough into 60gm each into desired shape.
  5. Cover the dough with damp cloth and let it rise until double in size.
  6. Fry the dough in hot oil until golden brown, drain and allow it to cool for 3 minutes.
  7. Coat the doughnuts with castor sugar.
  8. Prepare for cheese filling, whisk cream cheese and blueberry filling until creamy. Transfer into a piping bag with a piping tip.
  9. Using a knife or chopstick, poke a hole into each doughnut then pipe the filling into it and fill the doughnut with as much filling as you like.

Cara Membuat:

  1. Campurkan Adunan Donat BWY, yis segera, telur dan air, pukul dengan pemukul ‘hook’ selama 2 minit.
  2. Masukkan mentega dan uli sehingga matang.
  3. Tutup doh dengan kain lembap dan rehatkan selama 10 minit.
  4. Bahagikan doh kepada 60gm setiap satu dalam bentuk yang dikehendaki.
  5. Tutup doh dengan kain lembap dan biarkan saiznya kembang berganda.
  6. Goreng doh sehingga warna perang keemasan, toskan minyak dan biarkan sejuk selama 3 minit.
  7. Salutkan donat dengan gula kastor.
  8. Untuk inti, pukul keju krim dan inti blueberri sehingga sebati. Masukan ke dalam beg paip yang dilengkapi dengan nozzle.
  9. Cucuk lubang di bahagian tengah donat dengan pisau atau chopstick. Kemudian paipkan inti tadi ke dalam donut.

做法:

  1. 把甜甜圈预拌粉,酵母粉,鸡蛋和冷水放入搅拌机,用和面钩(dough hook)搅拌2分钟。
  2. 加入牛油揉成可以拉出筋膜的面团。
  3. 用保鲜膜包起,静置10分钟。
  4. 把面团按自己喜爱的形状,分成每份60克。
  5. 把面团用布盖起放在温暖处发酵至两倍大。
  6. 把面团放入油锅中,炸至两面金黄,沥干待凉3分钟。
  7. 然后把全部甜甜圈裹上一层细砂糖。
  8. 准备奶酪陷,把奶油奶酪和蓝莓陷打发均匀。然后装入配了花嘴的裱花袋。
  9. 在甜甜圈中间用刀或筷子戳一个洞。然后把蓝莓芝士陷挤入甜甜圈里。