Recipes Banana Muffin Ingredients: 500gm BWY Banana Muffin Mix 2nos eggs 330gm banana 150gm corn oil Bahan: 500gm Adunan Mufin Pisang BWY 2 biji telur 330gm pisang 150gm minyak jagung 材料: 500克 香蕉杯子蛋糕预拌粉 2颗 鸡蛋 330克 香蕉 150克 玉米油 Method: Place all ingredients into a bowl and mix until just combined. Spoon mixture into muffin cup until 3/4 full. Bake at 190°C for 25 minutes. Allow the muffin to cool. Cara membuat: Masukkan semua bahan ke dalam bekas dan kacau sehingga sebati. Tuangkan adunan ke dalam cawan mufin sehingga 3/4 penuh. Bakar pada suhu 190°C selama 25 minit. Biarkan mufin sejuk. 做法: 把所有材料A加入预拌缸中搅拌均匀。 把面糊倒入纸杯至3/4满。 以190°C 烘烤25分钟。取出放凉。 April 6, 2020 By Netmore Technical 0 Shop for Ingredients