BWY HOLDINGS SDN BHD (1108277-W)
No. 22, Jalan Anggerik Mokara 31/44
Kawasan Industri Kota Kemuning
40460 Shah Alam, Selangor, MALAYSIA. +603 5525 1000 hello@bakewithyen.my
In a bowl, whisk cream cheese, butter and sugar until creamy. Add in egg and vanilla essence, stir well. Add in whipping cream and use a spatula to fold until well mixed. Transfer cream cheese mixture into piping bag.
Place all the mini tart shells on the baking tray, spoon some Cottura Hazelnut Spread on the tart shell, then pipe the cream cheese on top of the tart shells.
Bake in a preheated oven at 170°C for 10-15 minutes.
Let the tarts cool at room temperature, then decorate it with Cottura Hazelnut Spread using piping bag.
Cara Membuat:
Di dalam bekas besar, pukul keju kerim, mentega dan gula aising sehingga lembut dan gebu. Masukkan telur dan esen vanila, gaul sebati. Masukkan krim putar, gaul dengan senduk atau spatula. Pindahkan adunan ke dalam beg piping.
Susun semua tempurung tart pada dulang pembakar, letakkan lepa kacang hazel di tengah sebagai inti, dan paipkan adunan keju krim di atasnya.
Bakar di dalam ketuhar yang telah dipanaskan pada suhu 170°C selama 10-15 minit.
Biarkan tart sejuk, hiaskan dengan lepa kacang hazel mengguna beg piping.