Almond Cluster
Ingredients:
- 500gm almond slivered
- 500gm Cottura Compund Button Milk
Bahan:
- 500gm kepingan badam
- 500gm Kompaun Coklat Susu Cottura
材料:
- 500克 杏仁条
- 500克 Cottura纽扣巧克力
Method:
- Place almond silvered on a baking tray lined with parchment paper. Bake at 170°C for 5 minutes.
- Melt the chocolate by double boiling.
- Mix almond silvered with melted chocolate.
- Spoon the mixture on a baking tray lined with parchment paper.
Cara Membuat:
- Bakar kepingan badam pada suhu 170°C selama 5 minit.
- Cairkan coklat guna teknik double-
- Gaul kepingan badam bersama coklat cair.
- Sudukan ikut saiz kegemaran di atas dulang pembakar yang telah dialaskan kertas minyak.
做法:
- 把杏仁条放在已铺好一层烘焙纸的烤盘上。以170°C 烘烤5分钟。
- 隔水把巧克力融化。
- 把烤好的杏仁条倒入融化好的巧克力里,搅拌均匀。
- 用小勺舀出适量的杏仁巧克力,放在不粘布上冷切即可。