Ai Yee Ping with Longan

Ingredients:
- 1 packet BWY Ai Yee Ping Powder
- 1200ml water
- 1 can longan
- Some ice cubes
Bahan:
- 1 paket Serbuk Ai Yee Ping BWY
- 1200ml air
- 1 can longan
- Beberapa kiub ais
材料:
- 1包 BWY爱玉冰粉
- 1200毫升 清水
- 1罐 龙眼罐头
- 冰块
Method:
- Mix Ai Yee Ping powder with water, stir and cook until powder dissolved. Turn heat off. Pour into tray and leave cool. Place in refrigerator for 2 hours.
- Remove the Ai Yee Ping from tray and cut it into cubes.
- In a big bowl, pour in the longan and syrup, add in the Ai Yee Ping cubes and ice cubes.
Cara Membuat:
- Campurkan serbuk Ai Yee Ping dengan air, kacau dan didih sehingga serbuk cair sepenuhnya. Tuangkan ke dulang dan biarkan sejuk. Masukkan ke dalam peti sejuk selama 2 jam.
- Keluarkan Ai Yee Ping dari dulang dan potong dalam bentuk kiub.
- Dalam mangkuk besar, tuangkan longan dan sirap, masukkan kiub Ai Yee Ping dan kiub ais.
做法:
- 在一个锅中,放入爱玉冰粉以及清水。以小火慢慢煮至爱玉冰粉完全融化。把煮好的爱玉冰液倒入模具待凉透后,即可放入冰箱冷藏2小时。
- 把爱玉冰取出,然后切成块状。
- 在一个大碗里,倒入龙眼,然后加入爱玉冰以及冰块,即可享用。