Strawberry Pancake

Ingredients:
- 500gm BWY Pancake Mix
- 165gm eggs
- 375gm milk
- 2tbsp Hero Strawberry Jam
Bahan:
- 500gm Adunan Pancake BWY
- 165gm telur
- 375gm susu
- 2tbsp Jem Strawberi Hero
材料:
- 500克 BWY松饼预拌粉
- 165克 鸡蛋
- 375克 牛奶
- 2汤匙 草莓酱
Method:
- Combine pancake mix, eggs and milk in a bowl and beat at high speed for 1 – 2
- Pour 1/4 cup of batter into a preheated non-stick pan.
- Grill until the bottom turns golden brown (or until the rim starts to dry), flip over the pancake, and leave the other side to grill until golden brown.
- Serve with strawberry jam.
Cara Membuat:
- Campurkan adunan pancake, telur dan susu dalam satu mangkuk besar, dan pukul pada kelajuan tinggi selama 1-2 minit.
- Tuangkan 1/4 cawan adunan ke dalam kuali panas yang tidak melekat.
- Biarkan sehingga bawahnya berwarna keemasan (atau sehingga keliling tepinya mulai kering), terbalikkan pancake dan masak sehingga warna keemasan.
- Hidangkan pancake bersama dengan jem strawberi.
做法:
- 把松饼预拌粉,鸡蛋以及牛奶放入一个大碗里,使用打蛋器以快速度搅拌1-2分钟。
- 在一个预热的平底不粘锅,倒入1/4杯的松饼糊。
- 慢火煎至松饼底部呈金黄色(或表面开始冒小泡泡),即可翻面再煎至金黄色。
- 把草莓酱涂在松饼上,趁热享用。