Soft Green Onion Cheesy Bread

Ingredients:
- 400gm bread flour (unbleached)
- 100gm BWY Biscuit Flour
- 1tsp BWY Emplex
- 1tbsp milk powder
- 2tbsp Mama Lena Grated Parmesan Cheese
- 11gm Eagle Instant Yeast
- 80gm Echte Boter Butter
- 2nos egg
- 80gm castor sugar
- 1tsp salt
- 150gm Mama Lena Shredded Cheddar Cheese
- 150-180gm+/- Cold Meadow Fresh UHT Full Cream Milk
- 100gm deep fried onion (ready to eat)
- 50gm spring onion (chopped)
Bahan:
- 400gm tepung roti (tidak dikisar)
- 100gm Tepung Biskut BWY
- 1tsp Emplex BWY
- 1tbsp tepung susu
- 2tbsp Keju Parmesan Parut Mama Lena
- 11gm Yis Segera Eagle
- 80gm Mentega Echte Boter
- 2nos telur
- 80gm gula kastor
- 1tsp garam
- 150gm Keju Cheddar Cincang Mama Lena
- 150 – 180gm Susu Penuh Krim Meadow Fresh sejuk +/-
- 100gm bawang goreng (siap dimakan)
- 50gm daun bawang (dicincang)
材料:
- 400克 面包粉(无漂白)
- 100克 BWY饼干粉
- 1茶匙 BWY 酥脆粉
- 1汤匙 牛奶粉
- 2汤匙 Mama Lena磨碎帕马森
- 11克 Eagle即溶酵母
- 80克 Echte Boter牛油
- 2颗 鸡蛋
- 80克 细砂糖
- 1茶匙 盐
- 150克 Mama Lena车达奶酪丝
- 150-180+/-克 Cold Meadow全脂牛奶
- 100克 洋葱(煎好)
- 50克 青葱(切碎)
Method:
- Combine bread flour, biscuit flour, emplex, milk powder, parmesan cheese, yeast, mix well.
- In a mixing bowl, whisk butter, egg, sugar and salt until light and fluffy. Add in cheddar cheese and milk gradually.
- Add in the flour mixture and whisk until become dough.
- Flatten the dough, add in deep fried onion and spring onion, roll the dough until the onion is evenly distributed.
- Place the dough in a bowl and cover it with cling wrap for 30 – 40 minutes for fermentation process.
- Divide the into three dough for 95gm each, roll it to a rope shape. Line up the ropes and pinch them together at one end. Braid the rope pieces, Fold both end of the bread under the bread.
- Place the braided dough in a aluminium baking tray. Egg wash the bread and put some cheese on top of the bread.
- Place the bread into a preheated oven, bake at 200°C for 15 minutes.
Cara Membuat:
- Satukan tepung roti, tepung biskut, emplex, susu tepung, keju parmesan, yis , gaul rata.
- Dalam mangkuk adunan, pukul mentega, telur, gula hingga ringan dan gebu. Masukkan keju cheddar dan susu sedikit demi sedikit.
- Masukkan campuran tepung dan pukul sehingga menjadi doh.
- Ratakan doh, masukkan bawang goreng dan daun bawang, gulung doh sehingga bawang sekata.
- Masukkan adunan ke dalam mangkuk dan tutup dengan ‘cling wrap’ selama 30-40 minit untuk proses penapaian.
- Bahagikan doh kepada tiga bahagian, 95gm setiap satu, gulungkannya menjadi bentuk tali. Bariskan doh-tali dan pasangkannya pada satu hujung. Jalinkan kepingan tali dan lipat kedua hujung roti ke bawah roti.
- Letakkan doh yang dijalin tadi dalam dulang pembakar aluminium. Sapukan ‘wash’ pada roti dan letakkan sedikit keju di atas roti.
- Letakkan roti di dalam ketuhar yang telah dipanaskan, bakar pada suhu 200°C selama 15 minit.
做法:
- 把面包粉,饼干粉,酥脆粉,牛奶粉,磨碎帕马森和酵母混合均匀。
- 在搅拌盆里,打发牛油,鸡蛋,糖和盐至蓬松。慢慢加入车达奶酪丝和牛奶。
- 把刚刚的分类混合物倒入搅拌盆里,搅拌至成团。
- 擀平面团,把洋葱和青葱铺在面团上,然后把面团卷起来。
- 把面团放在碗里,然后用保鲜膜盖起来,发酵30-40分钟。
- 把面团分成3份,每份95克,然后搓成长条。 把三条长条面团编成辫子形状,尾部一定要按压紧实。
- 把编好的面包放入铝制烤模里,在面包表面刷上一层鸡蛋液,然后撒一些奶酪丝。
- 把面包放入预热烤箱,以200°C烘烤15分钟。