Taiwanese Pineapple Cake Rolls
Ingredients:
Ingredients A:
- 400gm BWY Biscuit Flour
- 100gm BWY Bread Flour
- 80gm BWY Instant Custard Mix
- 110gm icing sugar
- 5gm BWY Emplex
Ingredient B:
- 350gm Ausicows Butter
Ingredient C:
- 2 nos eggs
Prepare for filling:
- 1kg BWY Pineapple Paste
Bahan:
Bahan A:
- 400gm Tepung Biskut BWY
- 100gm Tepung Roti BWY
- 80gm Adunan Kustard BWY
- 110gm gula aising
- 5gm Emplex BWY
Bahan B:
- 350gm Mentega Ausicows
Bahan C:
- 2biji telur
Menyediakan inti nenas:
- 1kg inti nenas BWY
材料:
材料 A:
- 400克 BWY饼干粉
- 100克 BWY面包粉
- 80克 BWY 蛋黄酱预拌粉
- 110克 糖粉
- 5克 BWY 饼干酥脆粉
材料 B:
- 350克 Ausicows牛油
材料 C:
- 2颗 鸡蛋
馅料:
- 1公斤 BWY黄梨陷
Method:
- Preheat the oven to 180°C.
- Combine all Ingredients A until well blended, set aside.
- Beat Ingredient B until creamy then add Ingredient C, mix until well mixed.
- Lastly, pour Ingredients A into the wet mixture, mix until well mixed, formed a smooth dough, and then rest it for 30 minutes.
- Weight the pastry dough skin 100gm each. Prepare BWY Pineapple Paste Filling and weigh it for 100gm each.
- Transfer one portion of the filling to the center of the pastry. Fold the pastry to encase the filling inside.
- Place the pineapple dough in the mold and press lightly the top so that the pastry takes the shape of the
- Place the pineapple cake rolls onto the baking tray and brush on a thin layer of egg wash.
- Bake for 20 minutes or until the pineapple cake rolls become a nice golden-brown color.
Cara Membuat:
- Panaskan ketuhar kesuhu 180°C.
- Campurkan semua Bahan A sehingga sebati, ketepikan.
- Pukul Bahan B sehingga berkrim dan masukkan Bahan C, gaul hingga sebati.
- Akhirnya masukkan Bahan A, gaul sebati sehingga menjadi doh yang lembut, rehatkan doh selama 30 minit.
- Bahagikan doh 100gm sebiji, dan juga inti nanas 100gm sebiji.
- Ambil satu biji doh, leperkan. Letak 1 biji inti di tengah, balut dan gentel menjadi bebola.
- Masukkan ke dalam acuan dan tekan secara ringan sehingga tart itu membentuk mengikut acuan.
- Susun kek nenas di atas dulang bakar, kemudian sapu 1 lapisan sapuan telur pada permukaannya.
- Bakar selama 20 minit atau sehingga kek nenas menjadi kekuningan.
做法:
- 把烤炉预热至180°C。
- 把全部材料A混合均匀,搁置一旁。
- 把材料B打至顺滑然后加入材料C,搅拌均匀。
- 最后加入材料A,搅拌均匀,然后揉至成团,然后把面团搁置30分钟。
- 把面团和馅料分成每份各100克。
- 把面团擀平,在面团的中间放入黄梨陷,然后用面团把馅料完全包裹起来。
- 把凤梨酥放入模具里,然后轻轻按压至凤梨酥成形,脱模。
- 把凤梨酥放在烤盘上,然后刷上一层蛋液。
- 烘烤约20分钟,或烤至金黄色,取出放凉。